Приложения на защитното фолио Пелопласт

Защитното фолио ПЕЛОПЛАСТ се използва ежедневно в много и разнообразни области. Поради дългия лист с конкретните сфери на приложение, те могат да се обединят в следните по-големи групи:

Защитно фолио за метални повърхности

Дали ще бъде неръждаема стомана с огледален блясък, или структурирана, матова или боядисана матална повърхност, Пелопласт има подходящо защитно фолио, което да отговори на вашите потребности. Приложения на защитното фолио Пелопласт Ние ценим вашия труд да постигнете желания завършен вид на вашите продукти и да го запазите по време на допълнителна обработка, транспорт или монтаж. Защитното фолио е направено така, че да се полага лесно, с точната степен на адхезия и да се отстрани в подходящото време, без да остава следи.

Пазарът на неръждаеми стомани е може би един от най-големите и видими потребители на защитното фолио. Предлагаме различни дебелини на прозрачно и черно/бяло фолио. Възможен е печат, за сега само върху прозрачното, но скоро и върху черно/бялото фолио.

Пелопласт се откроява сред останалите произвадители и като водещ доставчик за алуминиевата промишленост в Европа. Десетки заводи в Германия, Холандия и скандинавските страни, водещи производители на алуминиеви валцувани продукти и профили, от години се ползват от отличното качество на защитното фолио.

При боядисаните или анодно обработени повърхности защитното фолио намира също много добър прием. За тези повърхности се предлагат дебелини от 20, 30 и 40 микрона. Защитното фолио Пелопласт е произведено да издържа на различни видове допълнителни обработки, като огъване, рязане, щанцоване и други.

Защитно фолио за дървени повърхности и мебели

Пелопласт предлага защитно фолио за ламинирани при високо налягане, полирани, матови и текстурирани плоскости, като кухненски плотове, маси, мебели и други. Може да се нанася както машинно, така и ръчно. Издържа на характерни за тази индустрия обработки, като пробиване, рязане, дълбане и гравиране.

Сериозно приложение намира фолиото и при ламинираните при ниско налягане плоскости, като МДФ, имитиращите естествено дърво ламинати и декоративни елементи.

Ако се нуждаете от временна защите на ламинирани плоскости, мрамор, плотове с твърда повърхност, мивки, душ кабини, вани по време на строителство и ремонт, защитното фолио на Пелопласт ще ви свърши отлична работа.

Освен изброените примери за приложение на фолиото за временна защита Пелопласт, то също така широко се използва и в следните случаи: Когато се нуждаето от защита на: